БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС УКРАЇНИ

БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС УКРАЇНИ

18 березня 2020 року у Києві відбудеться черговий Будівельний Конгрес України. Тема цьогорічного форуму «Будівельний комплекс – перезапуск: енергоефективність та державно-приватне партнерство». 

Конгрес спільно організовують Всеукраїнська спілка виробників будматеріалів, Національний експертно-будівельний альянс України та Київський національний університет будівництва і архітектури за підтримки проекту GIZ «Консультування підприємств щодо енергоефективності» та Уряду Німеччини.

Під час заходу обговорюватимуться найактуальніші тренди та проблеми галузі виробництва будматеріалів, експертного будівельного середовища, а також заходів енергоефективності, які повинні супроводжувати усі етапи сучасного будівництва. Основою для розвитку енергоефективного будівництва в Україні має стати державно-приватне партнерство, що також буде окремою темою для обговорення під час заходу.

Участь у Конгресі візьмуть представники підприємств різних напрямків будівельної галузі, органів місцевого самоврядування, центральних органів виконавчої влади, проектів міжнародної підтримки, народні депутати України.

Медіа-партнери:

     

      

 

Захід відбудеться  за адресою м. Київ, вул. Госпітальна, 12, PRESIDENT Hotel.

Початок – 18 березня о 10.00.

Реєстрація обов’язкова до 15.03.2020

Проект програми заходу

 

Працюємо разом заради розвитку!

 

За додатковою інформацією звертатися

  або за тел. +38044 425-48-39

 

 

 

ВСІ НОВИНИ СПІЛКИ »

ВСІ НОВИНИ БУДІВНИЦТВА »

ВСІ АНОНСИ ТА ВАЖЛИВІ ПОДІЇ »