Оголошення про організацію робочої зустрічі щодо утворення дієвого та прозорого інструменту для залучення міжнародних кредитних коштів

Шановні учасники ГО «Всеукраїнська спілка виробників будматеріалів»

     Раді повідомити Вам про те, що заявлена на останніх Загальних Зборах (27 листопада 2020 року) ініціатива стосовно утворення дієвого та прозору інструменту для залучення міжнародних кредитних коштів та проектного фінансування для членів Спілки за значно меншою процентною ставкою (на відміну від українських банків) знайшла підтримку у фінансових колах ЄС та Великої Британії.
     Наразі ми готуємо робочу зустріч зацікавлених членів Спілки в м. Києві з представниками Австрійської торгової палати та фінансових кіл Великої Британії у першій декаді лютого 2021 року.
     Запрошуємо взяти участь у цьому заході (у разі зацікавлення) уповноважених представників Ваших підприємств із менеджерами фінансових та юридичних питань.
     На зустрічі буде озвучена концепція утворення спеціальної спільної фінансової установи, засади її роботи, юрисдикція, ймовірні напрямки виділення коштів, технічні аспекти та надані виключні відповіді на Ваші запитання.
     Просимо оперативно повідомити про Вашу готовність прибути до Києва з метою визначення оптимальної дати зустрічі та підбору приміщення.
     Учасникам прохання мати з собою довіреності на право брати участь цьому заході.
     При наявності уже сформованих проектів для фінансування, доцільно представити їх презентації на цій зустрічі.
     У разі виникнення питань прохання зв‘язатись за телефоном (067)-443-43-43 або надіслати відповідь на е-пошту [email protected]
     З повагою Президент Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів К.І. Салій

 

 

 

ВСІ НОВИНИ СПІЛКИ »

ВСІ НОВИНИ БУДІВНИЦТВА »

ВСІ АНОНСИ ТА ВАЖЛИВІ ПОДІЇ »