Друк

20 грудня 2017 року відбулось Установче засідання робочої групи щодо удосконалення законодавства щодо приєднання об'єктів будівництва до електричних мереж.

on .

Салій І.М. Президент Спілки прийняв участь 20 грудня 2017 року в Установчому засіданні робочої групи щодо удосконалення законодавства щодо приєднання об'єктів будівництва до електричних мереж.

Приємно вражений обізнаністю виконавчого директора Грусевича Віталія Олеговича в історії та фактичному стані корупційної сфери в енергетиці щодо приєднання.

Відзначили:
Обленерго, тобто приватна монополія більше зло, а ніж держава.
Тарифи на приєднання не прозорі, довільні та здирницькі:приєднання потужністю в 1 кВт було за 1,0 тис грн., а тепер 7,2 тис грн., і все новозбудоване за кошти забудовника передається у власність приватного монополіста.
Вартість приєднання різна в областях: в Сумській області на 20% вища, ніж в сусідній Харківській області.
Уряд та Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) розробляють підзаконні акти до Закону України «Про ринок електричної енергії України» (сім постанов та наказів, більшість з яких ще не затверджено, а почне діяти з 03.03.2018 року).
Замість віч-на-віч обговорити з бізнесом новації, їх щирість та патріотичність, доручено нам звернутись із пропозиціями в Проектний офіс через НТЦ «Псіхєя».
Просимо:
1.Зареєструватись в Мультисервісній системі Psychea та надати свої пропозиції (інструкція додається).
2.Надати до 09.01.2018 року пропозиції до Спілки для узагальнення та організації публічних акцій.
Тобто, мова йде про узаконення (з нашої мовчазної бездіяльності) корпоративної корупції енергетиків.
В Уряді розробку підзаконних актів координує Віце-прем'єр-міністр Кістіон Володимир Євсевійович.
Керівник Мультисервісної системи Psychea Володимир Євдокімов.
Від Конфедерації будівельників України організувати роботу робочої групи делегували
В.О. Грусевича.
Прошу впливати, боротись доступними методами, як мінімум опанувати Мультисервісну систему Psychea та надати Спілці та Віталію Грусевичу пропозиції.

Всеукраїнська спілка виробників будматеріалів

03037, м. Київ, а/с 75, e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ,   Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , тел. +38044 245-48-39