Друк

Відкрите звернення Генеральному прокурору України Луценку Ю.В.

on .

Украина Одесса - Морской вокзал 21Висловлюю Вам свою повагу, давно знаю, відслідковую, тішусь не просто гострим словом чи метафоричністю оцінок, а і революційним поривом та запалом до змін.
Ваше про Одесу: «Провести остановку всего строительства, провести проверки документов, причем начать это буквально через неделю» спонукали мене до кроку громадянина і патріота.
Одеса, в умовах окупації Криму, другий регіон з обсягів будівництва в Україні.

Друк

Перші підсумки роботи заводів ТОВ "Завод ТЕХНО" після зміни інвесторів

on .

4 липня на заводі з виробництва теплоізоляційних матеріалів ТОВ 'Завод ТЕХНО' (Черкаси) відбулася презентація результатів першого півріччя роботи після купівлі компанією Sweetondale (Чехія) трьох заводів в Україні.

Друк

Відбулась Міжнародна виставка «Mining World Ukraine» та форум «Надра – драйвер економічного розвитку України»

on .

Міжнародна виставка обладнання, спеціальної техніки та технологій для видобутку, збагачення та транспортування корисних копалин «MiningWorld Ukraine» – традиційна.

Друк

Запрошуємо на серію семінарів для спеціалістів будівельної галузі. Осінь 2018

on .

Запрошуємо Вас взяти участь у серії осінніх семінарів для спеціалістів будівельної галузі, які відбудуться протягом жовтня-листопада 2018 року, на тему:
"Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2018".

Друк

Будівельники України недооцінюють гіпсові вироби та сухі суміші

on .

В Україні потужні кар'єри гіпсів та вапняків, а в Мінську велетенський завод «БЕЛГІПС» та потужна Міжнародна конференція "Підвищення ефективності виробництва та застосування гіпсових матеріалів та виробів".

Друк

Велика допомога малим господарствам

on .

Літо. Жнива зер­нових добігли кінця.
Фермери підраховують доходи. Роман Лаврик (приватний підприємець), розчулений щедрістю ниви, від­верто розмірковує над прибутками. Пшениця добра, з високим вміс­том клейковини. Допо­могли погода, хороша земля, добрий сорт, сучасна технологія вирощування - тому зможе продати збіж­жя високим класом, як хлібне зерно, не мен­ше ніж по 600-700 гри­вень за центнер.

Друк

ПАВЛО КАЧУР: «Вийде за цей зал лише пропозиція»

on .

10Шановне товариство. По-перше, хотів подякувати, Іван Миколайович, Вам за підняту тему і Федерації Роботодавців за те, що до сьогоднішнього засіданнябув опрацьований документ, який можна обговорювати.
В цій залі повинні почати розуміти, що емоція дальше за цей зал не вийде.

Друк

Сергій Гончаренко, ПБГ "Ковальська": «На даний момент ми просто в глухому куті. Нам не дають жодних пояснень»

on .

IMG 8176Більше десяти років у нас була проблема з вагонами... минулого року нам вдалося її вирішити – придбали 360 власних вагонів для перевезення гранітної продукції. Ми маємо 800 вантажних автомобілів, якими також виконуємо перевезення. Але держава щоразу перекладає на бізнес все більше нових обов'язків і створює нові перепони.

Всеукраїнська спілка виробників будматеріалів

03037, м. Київ, а/с 75, e-mail: info@ avbmv.com.ua, spilkavb@ gmail.com, тел. +38044 245-48-39