Друк

Спілка сприяє реалізації соціального проекту "Локальне народовладдя"

on .

Президія Спілки 15 грудня 2017 року підтримали концепцію Меморандуму про партнерство та співробітництво між Всеукраїнською спілкою виробників будматеріалів та громадською організацією «Вільна генерація».

 

 

Концепцію, бізнес-план розробив і доповідав учасник Спілки, громадський діяч і патріот Сатов Олексій Якович.

Уряд, бізнес, громадські організації, волонтери добре усвідомлюють, що ветерани АТО потребують фізичної та психологічної реабілітації, робочого місця і сприятливого дружнього життєвого простору.
Ідея Меморандуму – сприяти спільній побудові інноваційного житла практично власними силами, системного автономного управління та створення аграрно-промислового комплексу: сучасне тепличне господарство, новітні овочесховища та цехи з переробки.
Під пілотний проект уже визначена земельна ділянка та розробляється проектна документація.

Завдання: зорганізуватись, розпочати взірцеве державно-приватне партнерство в побудові життєвого простору з відповідальними власниками, екологічними та інноваційними технологіями в будівництві та експлуатації об'єктів промисловості в аграрному секторі.
Сам проект може стати національною ідеєю для вирішення житлових та соціальних проблем не лише воїнів АТО, а і внутрішньо переміщених осіб, малозабезпечених сімей та орендарів житла.
Сподіваємось, що Президент України, Прем'єр та Міністерства, регіональні влади приймуть необхідні управлінські рішення, а бізнес та громадськість тут буде в одному строю, усі разом організуємо толоку по усіх регіонах України.
Будуємо Україну!
Слава Україні!
Нехай влада і Бог допоможуть народу!

Іван Салій
Президент Всеукраїнської спілки
виробників будматеріалів

Всеукраїнська спілка виробників будматеріалів

03037, м. Київ, а/с 75, e-mail: info@ avbmv.com.ua, spilkavb@ gmail.com, тел. +38044 245-48-39