НАДРА КРАЇНИ «СТОГНУТЬ» ВІД ЧИНОВНИЦЬКОГО СВАВІЛЛЯ

У Федерації роботодавців України назвали Державну службу геології та надр гальмом економіки. До такого невтішного висновку дійшли виробничники, підприємці майже з усіх регіонів країни, які взяли участь в засіданні комітету з надрокористування ФРУ.

Вони обурювалися безпідставними зупинками підприємств, волокитою і відмовами у наданні спецдозволів на користування надрами, майже тотальним пресингом контролюючих служб щодо будмайданчиків, успішних заводів, компаній.

Чиновники стали на шлях драконівських заходів замість створення сервісної служби для сумлінних надрокористувачів, тих, хто турбується про наповнення держбюджету, створює робочі місця, реалізує продукцію у Європі.

Підприємці, учасники Всеукраїнської спілки виробників будматеріалів, особливо наголошували, що правила гри повинні бути прозорими, чесними й однаковими для усіх надрокористувачів.

Президент Спілки Іван Салій акцентував увагу на тому, що сьогодні держава має потурбуватися про підготовку нової редакції Кодексу про надра, залучивши до цього і громадськість.

Відео «Українського репортера»

 

 

 

ВСІ НОВИНИ СПІЛКИ »

ВСІ НОВИНИ БУДІВНИЦТВА »

ВСІ АНОНСИ ТА ВАЖЛИВІ ПОДІЇ »