БУДІВЕЛЬНА ГАЛУЗЬ В ЦЕНТРІ УВАГИ. ЗАПРОШУЄ МАСШТАБНА ВИСТАВКА

У Києві – велика і потужна експозиція: 19 березня відвідувачів запросила міжнародна будівельна виставка InterBuildExpo, на якій показують продукцію більше п’ятисот підприємств, в тому числі з 12 країн. Представлено товари тисячі провідних брендів.

Є чим похвалитися і фірмам та компаніям, які входять до Всеукраїнської спілки виробників будівельних матеріалів (її очолює Іван Салій). Зокрема, кияни та гості міста мають змогу ознайомитися з діяльністю акціонерного товариства «Домобудівний комбінат №4» (ДБК-4) корпорації ДБК «Житлобуд». Це – добре знане будівельне підприємство з безперервним циклом виробництва – від виготовлення збірних залізобетонних конструкцій до монтажу, обробки та введення об’єктів в експлуатацію.

Якщо поглянемо на візитівку ДБК-4, то стане зрозуміло, що упродовж 40-річної діяльності комбінат набув величезного досвіду й успішно застосовує його для різних будівельних проектів: висотних житлових будинків, об’єктів соціального та промислового призначення, комплексної забудови житлових масивів з усіма необхідними інженерними комунікаціями і благоустроєм (в тому числі дитсадки, школи, басейни, лікарні, поліклініки, паркінги, офісні приміщення).

Трудівники комбінату побудували 15 відсотків від усієї житлової нерухомості столиці, тобто 522 надійних будинків (а це – 84 000 квартир). Головою правління комбінату є Петро Шилюк, Герой України, Заслужений будівельник України.

Сьогоднішня виставка якраз і показує, який потенціал має будівельна галузь, які новітні технології бере на озброєння і які «козирі» є у різних підприємств конкурентній боротьбі на цьому ринку.

Виставку проводить Київський міжнародний контрактовий ярмарок.

 

 

 

 

 

ВСІ НОВИНИ СПІЛКИ »

ВСІ НОВИНИ БУДІВНИЦТВА »

ВСІ АНОНСИ ТА ВАЖЛИВІ ПОДІЇ »