КАРАНТИН, МАСКИ І ДЕЗИНФЕКТОРИ СПОНУКАЮТЬ ДУМАННЮ

Голова ГО «Вільна генерація» Олексій Сатов вважає, що тепер, як ніколи, настав час реалізації соціальної програми «Локальне народовладдя».

«Локальне народовладдя» як модель колективної самоорганізації населення – суспільно важливий соціальний проект, спрямований на реалізацію людських потреб у створенні та облаштуванні власного життєвого простору і самореалізації.

Мета проекту – реалізація моделі колективної самоорганізації населення «Локальне народовладдя», формування спільноти людей з активною громадянською позицією шляхом спільної побудови власними силами, в межах соціального поселення, у сільській місцевості, власного житла разом з промислово-виробничим комплексом аграрного спрямування.

Учасники проекту:

– малозабезпечені сім’ї, молоді подружжя, жителі гуртожитків, орендарі житла, внутрішньо переміщені особи, сім’ї воїнів, ветеранів АТО, безквартирні (на загальній черзі) сім’ї (довідка – таких сімей налічується в Україні від 5,5 до 7 млн.);

– громадська організація «Вільна генерація» за підтримки промислових, будівельних, науково-виробничих, ветеранських, волонтерських, громадських та міжнародних організацій.

Ідея проекту – спільна побудова в сільській місцевості (поряд з населеними пунктами) власними силами власного житла (соціального поселення) разом з промислово-виробничим комплексом аграрного спрямування, як; використанням інноваційної, мало коштовної, енергозберігаючої будівельної технології, з подальшим впровадженням автономної системи управління процесами життєзабезпечення поселення.

Звичайно, уряди – попередній не почув, а нинішньому взагалі не до цього.

Разом з визначним забудовником і кризовим менеджером, енергійним членом Спілки Олексієм Кулагіним, обговорили проект, бо його соціальна значимість, дійсно, тільки наростатиме.

Будемо спільно просувати ідею нових населених пунктів в усіх регіонах України, а пілотний – в Київській області.

 

Президент Всеукраїнської спілки
Виробників будматеріалів
Іван Салій

 

 

 

ВСІ НОВИНИ СПІЛКИ »

ВСІ НОВИНИ БУДІВНИЦТВА »

ВСІ АНОНСИ ТА ВАЖЛИВІ ПОДІЇ »