ШВИДКО ЧИ БЕЗПЕЧНО? РІШЕННЯ, ЯКІ НЕ ВИМАГАЮТЬ ВИБОРУ

Сучасний будівельний ринок надзвичайно динамічний, терміни будівництва посилюються, а вимоги до технічних характеристик будівель посилюються. Беручи до уваги ці тенденції, фінська столична компанія Peikko, яка спеціалізується на залізобетонних сполучних рішеннях і будівельних композитних конструкціях, підкреслює ключові переваги пропонованих продуктів – більш швидкий, безпечний і ефективний спосіб проектування і будівництва.

Швидка і безпечна установка колон

Одним з найбільш популярних і широко використовуваних проектів в різних проектах є болтові з’єднання колон. «Це рішення, яке було впроваджено в Литві завдяки Пейкко і успішно змінило усталені основи блоку. Це гвинтове з’єднання тепер є стандартом для з’єднання підстави з колоною. Рішення використовувати болт-колонку і з’єднання колона-колона часто вибирається так, щоб гарантувати швидку, точну і, найголовніше, безпечну установку збірних залізобетонних колон.

Болтові з’єднання Peikko відрізняються тим, що вони забезпечують простий і швидкий процес будівництва – немає необхідності ні тимчасово монтувати змонтовану колону, ні зварювати її на будівельному майданчику. Також зручно, що колона може бути відрегульована під час будівництва – вона кріпиться на анкерних болтах на будівельному майданчику, регулюється, як передбачено в конструкції, а потім затягується.

«Ми завжди рекомендуємо будівельним підрядникам оцінювати всі фактори, такі як термін служби крана і необхідні людські ресурси. Дивлячись на все складним чином, ми можемо оцінити,сколько мы сэкономим, выбрав правильные решения. Используя болтовые соединения, колонна может быть поміщена в проектне положення і закрита протягом 5-10 хвилин, і для цієї роботи потрібно тільки два крана і два робочих », – каже Лелешюс.

Ефективна система зміцнення арматури

Останнім часом в Литві будується все більше і більше проектів, що відрізняються своєю архітектурою, тому необхідно знайти ефективні рішення для реалізації всіх оригінальних ідей.

Для таких проектів часто вибирають конструкції монолітних елементів, які важливі для безпечного з’єднання з готовими бетонними виробами.

«Система візуального контролю затискачів цього роз’єму дозволяє легко встановлювати без динамометрів. Також важливо, щоб будь-які арматурні стержні діаметром від 10 до 40 мм могли бути з’єднані.
Система арматурного з’єднання MODIX® забезпечує швидку установку без шкоди для якості, а процес складання швидкий і безпечний », – каже фахівець. Система з’єднання арматури MODIX® вже була обрана для таких проектів, як бізнес-центр Arka, сміттєспалювальний завод Fortum в Каунасі, розширення бізнес-центру BLC, адміністративна будівля аеропорту Вільнюса і проект по виведенню з експлуатації Ігналінської атомної електростанції.

Індивідуальне програмне забезпечення

Важливо відзначити, що більшість продуктів Peikko можуть бути розроблені і оцінені за всіма технічними характеристиками з використанням безкоштовного програмного забезпечення Peikko Designer®.

«Всі інструменти і аксесуари для проектування, пропоновані Peikko для програмного забезпечення, безкоштовні – мета полягає в тому, щоб максимально підвищити ефективність і результативність роботи дизайнерів, використовуючи надійні рішення« Peikko »», – підкреслює Л. Лелешюс.

Системне програмне забезпечення Peikko постійно оновлюється і вимагає постійної уваги. Програма об’єднується з іншими програмами, які працюють в середовищі BIM, тому що мета Peikko – постійно покращувати і надавати краще для клієнта.

 

 

 

ВСІ НОВИНИ СПІЛКИ »

ВСІ НОВИНИ БУДІВНИЦТВА »

ВСІ АНОНСИ ТА ВАЖЛИВІ ПОДІЇ »